Return to Om Pongratz Consulting

Miia Klingberg, Materialkemi-Nanoteknologi och web-utveckling

Miia Klingstedt, Materialkemi-Nanoteknik och web-utveckling

1025715_10151430993606971_636567690_o-200x300

Dr Miia Klingstedt

Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting har via Ingemar Pongratz etablerat och knutit an ny expertis till Pongratz Consulting i form av Dr Miia Klingstedt.

Miia Klingstedt har doktorerat på Stockholms Universtitet och har gedigen erfarenhet av olika typer web-utvecklingsprojekt.

Under sin tid som doktorand på Stockholm Universitet, Miia Klingstedt’s arbetade med ett projekt inom Materialkemi och Nanoteknik med Professor Osamu Terasaki som handledare. Miia Klingberg har skrivit ett flertal olika forsknings artiklar som har blivit publicerade i välkända vetenskapliga tidskrifter och finns samlade på hennes avhandling:

“Characterizing cavity containing materials using electron microscopy:
A study of metal oxides, mesoporous crystals and porous material containing nano sized metal-particles”

Miia Klingstedt har även utvecklat och designat web-sidor. Hennes företag inom webutveckling och deising har hjälpt ett flertal kunder med deras behov att synas på internet. Miia har även gedigen erfarenhet inom Sociala Medier och hur dessa kan användas för att öka visibiliteten för företag och projekt i olika sökmotorer.

Vi är mycket glada att kunna knyta Miia Klingstedt expertise till Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting eftersom hennes expertis kommer att öka betydligt vår kunskpasbas och vi är i en position att erbjuda våra uppdragsgivare ytterligare kompetens inom kommunikatios området och inom ansökningar för EU projekt som till exempel Horizon 2020, där Nanoteknologi är ett prioiterat område och där det finns ett flertal olika möjligheter för företag och andra organisationer att söka och erhålla EU finansiering.

Om er organsation vill veta mer om hur ni kan ta del av Horizon 2020 finansiering eller andra finansieringsområden, tveka inte att kontakta oss, antigen via vår online kontaktformulär eller via epost

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

960

 

 

Share Button